• SOM ESPECIALISTES EN SUPLEMENTACIÓ
  • 1

Dietètica i suplementació

A ANANDA BIO HEM INTENTAT ESCOLLIR ELS MILLORS PRODUCTES PER A LA SUPLEMENTACIÓ.

Personal tècnic especialitzat en la salut us atendrà al vostre centre de salut Ananda Bio. Aquest personal viu amb intensitat el sector de la medicina natural, aquesta passió serà latent en qualsevol tractament que us oferim.

Com amb tot, hi ha laboratoris que prefereixen les coses ben fetes i, d’altres a on això, potser, no és tant important.

Volem fer-te arribar els productes més efectius, on els seus laboratoris han fet un treball d’investigació i contrast tant elevats que ens asseguren la vostra satisfacció. Tenim contacte directe amb aquests laboratoris i amb el seu personal tècnic, metges, biòlegs, químics, naturòpates... tots al vostre servei per qualsevol dubte que podeu tenir.

No tinguis problema en demanar qualsevol cosa que et preocupi, l’experiència del nostre personal t’ajudarà en tot allò relacionat amb la salut dels teus i teva.

La primavera i la detoxificació

Històricament la primavera ha sigut l’època de l’any ideal per a descongestionar l’organisme de les toxines acumulades durant l’hivern, on tot es menja cuinat i on no hi ha abundància d’aliments frescos. Als nostres dies ho traduïm com a l’època de festes nadalenques i familiars on sempre es fa un abús del menjar i el beure. Però no passa res, tot és correcte si fem les passes adequades.

Sistema Immune, el teu organisme pot amb tot?

Ha arribat la tardor. Sembla que sigui un avís per a la transició que porta a l’hivern, al fred, als refredats i ...

Acidesa i cremors d'estomac, com millorar-los

Us donem unes quantes solucions al problema amb aliments que podeu trobar a casa vostre i, els menys comuns, al vostre centre dietètic ...

Envelliment: les teories actuals

Envellir, quelcom que succeeix a cada segon que passa. Que podem fer per aturar-ho? Cal tenir les malalties que pateixen les persones grans? Estem supeditats al patiment, al dolor, a la malaltia i, a més a més, a veure com es degrada el nostre organisme camí de la mort definitiva del cos?