26 Juliol 2017

Mosquits: Evitar i tractar les seves picades de forma natural

No cal utilitzar químics per combatre la picada dels mosquits. Hi ha opcions naturals i efectives. La teva pell i el teu cos en general ho agrairà.

15 Juliol 2017

Pell atòpica: Causa i tractament des de la medicina natural.

En aquest nou vídeo us volem explicar què és la pell atòpica i com tractar-la. Des de tractament vía interna fins a tractaments vía tòpica. No deixis de veure'l per trobar el tractament que més s'adapta a tu!

01 Juliol 2017

Cannabis, el remei prohibit?

La marihuana és una droga que s'obté de barrejar les fulles i flors seques (cabdells) de la planta Cannabis sativa, un tipus de cànem, i és coneguda pels seus efectes psicotròpics. Aquests efectes estan causats per un dels principis actius del Cannabis sativa, el delta-9-tetrahidrocannabinol (THC). No obstant això, també són coneguts els amplis efectes beneficiosos d'aquesta planta, causats aquests pel principi actiu cannabidiol (CBD).

28 Juny 2017

Classes de Kundalini Ioga a Ananda Bio

A partir d'ara, Ananda Bio t'ofereix un nou servei, classes de Kundalini Ioga! Aquest tipus de Ioga és ideal per aqueslls que es volen iniciar en la meditació i/o cercar un estat de conciencia superior.

16 Juny 2017

Circulació i retenció de líquids.Com tratar-los de forma natural.

Amb l'arribada de l'estiu s'agreugen els problemes de circulació i retenció de líquids, i per tant, les cames pateixen més. T'expliquem com pots prevenir / millorar aquestes situacions de forma natural!

20 Mai 2017

Trastorns del sistema nerviós: Ansietat, angoixa i principi de depressió

Què són i com els fem front? Sembla que està de moda tenir algun trastorns del sistema nerviós i ja se'ls coneix com les malalties del segle XXI. Anem a conèixer una mica d’ells i explicar com tractar-los des de la medicina natural.

27 Mai 2017

Estrès? No pels super-humans! Com prevenir i gestionar l'estrès

L'estrès és la malaltia número u en el món occidental. L'estil de vida que el capitalisme ens fa portar ens desgasta a ritme extremadament accelerat.Parlem una mica sobre l'estrès, què el causa i com el podem prevenir.

09 Mai 2017

Nº4 d'Ananda News: Maig i Juny

Ja tenim aquí l'Ananda News d'aquest bimestre, maig i juny!

23 Març 2017

Reutilitzar les bosses, salvar el planeta. Quina és la millor bossa?

Ets conscient de l’impacte mediambiental de les bosses que fas servir per comprar? Des de fa ja uns anys, els negocis hem començat a cobrar les bosses amb l’objectiu de reduir aquest impacte. Tot hi així, la realitat del dia a dia és que quan un client compra acostuma a necessitar un lloc on posar els productes. Quines solucions podem aportar per reduir aquest impacte mediambiental?

20 Març 2017

Ashwagandha: L'arrel de la dona amb mil homes

L’Ashwagandha, també coneguda com Bufera, és un arbust de la mateixa família que els tomàquets, que pot arribar a assolir una alçada 15m. Creix sobretot a Índia, Pakistan i Sri Lanka, tot hi que es pot trobar al sud d’Europa i nord d’Àfrica. És àmpliament utilitzada en medicines orientals com l’Ayurveda i la Medicina Tradicional Xinesa i també en tractaments ortomolecular. A l'Índia la coneixen com la planta per a "la dona amb mil homes". Entra i descobreix les propietats d’aquesta meravellosa planta...

Pàgina 1 de 6