23 Març 2017

Reutilitzar les bosses, salvar el planeta. Quina és la millor bossa?

Ets conscient de l’impacte mediambiental de les bosses que fas servir per comprar? Des de fa ja uns anys, els negocis hem començat a cobrar les bosses amb l’objectiu de reduir aquest impacte. Tot hi així, la realitat del dia a dia és que quan un client compra acostuma a necessitar un lloc on posar els productes. Quines solucions podem aportar per reduir aquest impacte mediambiental?

20 Març 2017

Ashwagandha: L'arrel de la dona amb mil homes

L’Ashwagandha, també coneguda com Bufera, és un arbust de la mateixa família que els tomàquets, que pot arribar a assolir una alçada 15m. Creix sobretot a Índia, Pakistan i Sri Lanka, tot hi que es pot trobar al sud d’Europa i nord d’Àfrica. És àmpliament utilitzada en medicines orientals com l’Ayurveda i la Medicina Tradicional Xinesa i també en tractaments ortomolecular. A l'Índia la coneixen com la planta per a "la dona amb mil homes". Entra i descobreix les propietats d’aquesta meravellosa planta...

15 Març 2017

Nutrició ortomolecular en problemes del sistema nerviós (conferència del 1r Congrés de Naturopatia de Catalunya)

El dia 28 de gener de 2017 es va dur a terme el 1r Congrés de Naturopatia de Catalunya. Vam tenir l’honor de que un dels convidats a fer una ponència fos el nostre cap tècnic, Pau Elias, que va parlar sobre Nutrició ortomolecular en problemes de salut del sistema nerviós. En aquesta entrada de blog et portem el vídeo de la ponència.

 

11 Març 2017

Com, quan i per què depurar l'organisme

S’acaba l’Hivern i comença la Primavera. És un canvi d’estació que representa una transició per l’organisme, que passa de una condició un tant extrema de fred a una de molt agradable, amb solet i bona temperatura. El cos està menys estressat i l’energia que dedicava a mantenir-se en un estat òptim de salut es pot utilitzar per altres coses. És doncs un bon moment per fer una depuració.

01 Març 2017

L'all. Una font de salut

Coneixes les propietats de l'all?

Comercialment el pots trobar al natural, en extracte i en càpsules. Si trobes que et costa menjar all cru al natural, pots provar amb l’all negre, que no deixa de ser all natural cuinat a temperatura molt baixa durant molt de temps (similar a la ceba caramel·litzada). Deixa'ns explicar-te les propietats i utilitats d'aquesta meravella e la natura...

 

24 Febrer 2017

La llet i les begudes vegetals

Segurament hauràs sentit a parlar de lo important que és beure llet, sobretot pel seu aport en calç. Potser també hauràs sentit la versió contraria, que la llet animal no és bona i que per això hi ha tantes intoleràncies i al·lèrgies avui en dia. Doncs bé, hem fet un petit vídeo per explicar-te aquest tema i resoldre els teus dubtes d’una vegada per totes.

 

10 Febrer 2017

La importància dels àcids grassos: Omega 3 i omega 6

Tenim una percepció popular de que els greixos són dolents, però no totes elles ho són. N’hi ha alguns que són beneficioses. Entre ells es troben els  anomenades àcids grassos essencials, que son imprescindibles per la vida. Avui trencarem amb aquest paradigma.

08 Febrer 2017

Oli d'oliva. L'or líquid

L’oli d’oliva és el suc que s’extreu per premsat en fred de l’oliva. És de color daurat o verdós, dens i d’aroma perfumat. La paraula oli en castellà, “aceite”, deriva de l’àrab “az-zait”, que vol dir “suc d’oliva”. El suc d’oliva s’ha convertit en el puntal de la revitalitzant dieta mediterrània, dieta que es considera com una de les més recomanables. És també conegut com a or líquid, a causa del seu alt valor nutricional i el seu deliciós sabor.

06 Febrer 2017

Jornada portes obertes MTC (Medicina Tradicional Xinesa) 2017: 10 i 11 de febrer 2017

Repetim la jornada de portes obertes en MTC que tant d'èxit va tenir al 2016. La nostra especialista en Medicina Tradicional Xinesa, la Michelle Barragan, ofereix visites de diagnòstic de 30 minuts totalment gratuïtes!!

25 Gener 2017

Dentifricis Bio. Quin utilitzar i quan

Tenir una bona salut dental és importantíssim. No només és una qüestió estètica, és també el primer pas del sistema digestiu. La salut dental comença per una bona higiene, i una bona utilització de plantes medicinals és el complement ideal.

Pàgina 1 de 5