11 Març 2017

Com, quan i per què depurar l'organisme

S’acaba l’Hivern i comença la Primavera. És un canvi d’estació que representa una transició per l’organisme, que passa de una condició un tant extrema de fred a una de molt agradable, amb solet i bona temperatura. El cos està menys estressat i l’energia que dedicava a mantenir-se en un estat òptim de salut es pot utilitzar per altres coses. És doncs un bon moment per fer una depuració.

Una depuració no deixa de ser una neteja de l’organisme. El cos humà conté certs òrgans dedicats a la neteja del cos, cada un a la seva manera. Son els filtres del cos, i si el cos està

Una depuració no deixa de ser una neteja de l’organisme. El cos humà conté certs òrgans dedicats a la neteja del cos, cada un a la seva manera. Son els filtres del cos, i si el cos està net, està saludable.

De la mateixa manera que fem revisions anuals per tenir els filtres del cotxe en estat òptim, hem de fer revisions per mantenir nets els filtres del nostre cos. Això és el que en diem una depuració.

Al següent vídeo, en Pau Elias t’explicarà quan, com i perquè fer depuracions. Esperem que el gaudiu.

 

 

Esperem que el vídeo hagi estat del teu gust. No dubtis en fer-nos arribar la teva crítica constructiva a Info@anandabio.cat. I si tens algun dubte , doncs te’ls resoldrem encantats.

 

Salut!