09 Mai 2017

Nº4 d'Ananda News: Maig i Juny

www.dieteticaplus.com www.dieteticaplus.com

Ja tenim aquí l'Ananda News d'aquest bimestre, maig i juny!

Aquest bimestre et portem una gran novetat i és que comencem a vendre online!! Estem molt bolcats en aquest nou projecte i no hem volgut esperar més. Iniciem la venta online amb uns 300 productes, però cada setmana n’afegirem uns 30 o 40. Això si, per ara no treballarem l’alimentació. Com que estem als inicis i i pot ser que no trobis el producte que busques, ens pots deixar un missatge per qualsevol dels medis que posem al teu abast i te’l servirem en només 24h més de lo habitual. Volem diferenciar-nos de la resta de dietètiques online oferint un servei de consultes com el que trobeu a la botiga, on els clients puguin preguntar allò que necessitin convenient i resolguin els seus dubtes relacionats amb la salut. Per tal efecte hem habilitat un xat on podrem atendre en viu les consultes que ens arribin.

Anima’t i proba aquest nou servei! Ens trobaràs a www.dieteticaplus.com la web on la teva salut és el que importa. Posa un plus a la teva vida!

En aquesta publicació trobaràs també una senzillíssima recepta, però a l’hora super nutritiva. La podràs preparar en un moment i gaudir-la com un nen.

A la secció de “Sabies què?”, el nostre cap tècnic, Pau Elias, ha fet un breu escrit que parla sobre les cremes solars i la importància de que siguin naturals.

Tot això afegit a les promocions més destacades que trobaràs a la botiga per no parar de sumar punts!

Consulta l'Ananda News fent clic aquí!

Desacarrega Ananda NewsNº4 Maig Juny 2017

 

Vols estar al dia en temes referents a la salut? Subscriu-te al Newsletter d'Ananda Bio i t'enviarem informació de valor per ajudar-te a mantenir l'equilibri entre cos, ment i ànima.