LA FONT DEL CONEIXEMENT, DE LA SAVIESA, DE LES IDEES NOVES I DE LES ANTIGUES.

A Ananda Bio hem fet una selecció de llibres perquè puguis millorar els teus coneixements en matèria de nutrició, medicina natural, espiritualitat, cuina...no deixis mai la inquietud de voler saber més!

El secreto de un ganador

El plan de 14 días sin gluten para la excelencia física y mental

Novak Djokovic

Si has estat fent exercici per a posar-te en forma, controlar el teu pes i millorar els teus nivells d'energia, és molt probable que hagi vist una cosa: és molt difícil.

El campió de tennis mundial Novak Djokovic es la prova vivent. Durant molts anys, malgrat a les seves grans aptituds i als durs entrenaments, era incapaç de finalitzar un torneig. De sobte, en poc més d'un any, el seu somni es va fer realitat: va guanyar deu torneigs, tres Grand Slams i quaranta-tres partits consecutius. Com va passar de patir constinuament problemems de salut a convertir-se en el número ú? La resposta és sorprenent: cambiant la seva alimentació.

Novak Djokovic explica en primera persona el seu viatge a la salut i l'excelència gràcies a un mètode que qualsevol pot posar en pràctica, tant si és deportista com si no. Més que una dieta, una filosofia alimentàriaque canviarà espectacularment la teva vida en només dues setmanes: la alimentació slow.

Editorial Urano - 219 pàg.

1ª Edició

Castellà